Synliggjør din bedrift med en nettside

Vi former profesjonelle nettsider som kommuniserer med kunden

Forming av nettside

For å utvikle en god nettside, så er det viktig for oss å forstå hvilken målgruppe dere ønsker å nå. Vi vil samle inn informasjon og data om bedriften din, dine kunder og konkurrenter. Grunnlaget for alle gode nettsider er bygget gjennom forståelse av hvor du er posisjonert i markedet, og hvor du ønsker å lande.

Når vi har blitt enige om målgruppe og budskap med nettsiden, så vil det bli formet en virtuell skisse av hvordan nettsiden kan se ut.

Brukeropplevelse

Når vi jobber med design av brukeropplevelsen, så er vi opptatt av å planlegge og designe navigasjonen til kunden din. Hvordan skal vi sammen skape en god opplevelse for kunden? Hvordan skape flyt i navigasjonen på nettstedet og gjøre det enkelt å finne fram for dem som leter eller skal gjøre noe bestemt?

Sammen med funksjonalitet utgjør design totalopplevelsen en kunde har av nettsiden, og vårt mål er å gjøre denne opplevelsen så enkelt og effektiv som mulig.

Alle våre nettsider inkluderer

Opplæring i nettside

Vi vil gi deg nødvendig opplæring i administrasjon av nettsidene. Vi tilbyr alle nye kunder to timer opplæring i hvordan man kan bytte ut tekst, bilde og video.

Lynraskt Webhotell

Webhosting er en av de tingene man ikke egentlig ønsker å bruke penger på. Alle våre pakker inkluderer webhotell i prisen. Du kan lagre opptil 50gb per hjemmeside.

Skreddersydd Design

Det blir laget skisser og mockups av hvordan nettsiden skal se ut. Så skreddersyr vi nettsiden etter dine ønsker og behov, slik at du kan bruke tiden på det du er best på!

Responsiv nettside

Smarttelefon tar over stadig mer av internettbruken, og det stilles krav til å lage nettsider som også ser bra ut på mobil. Nettsiden optimaliseres for bruk på mobil, nettbrett og pc.

Utvalgte nettsider

Ønsker du å vite mer om våre nettsideløsninger?

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale

Kontakt oss